Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EASUN Isolar SPH 3kW PWM napelemes off-grid inverter

98.425 Ft + ÁFA ( 125.000 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: EASUN Power
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl003056
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.

Leírás

Az Easun Isolar SPH 3KW egy hibrid napelemes inverter, amely alkalmas háztartási és kisüzemi felhasználásra. Ez az inverter képes egyidejűleg használni a napelemekből, a hálózatból és az akkumulátorokból származó áramot, hogy optimalizálja a zöld energia felhasználását és csökkentse a villanyszámlát. Az inverter intelligens vezérlőrendszere automatikusan vált a különböző energiaforrások között a körülményektől függően, és biztosítja az áramellátás folyamatosságát és stabilitását. Az SPH széria működik akkumulátor nélkül is.

Kizárólag 220-240 VAC egyfázisú váltakozó áramú bemenettel/kimenettel. (nem osztott fázisú 110/220 VAC) Ez egy többfunkciós inverter/töltő, amely az inverter, a PWM napelemes töltő és az akkumulátortöltő funkcióit kombinálja, hogy megszakítás nélküli tápellátást biztosítson hordozható méretben. Átfogó LCD-kijelzője a felhasználó által konfigurálható és könnyen elérhető gombkezelést, például akkumulátor-töltőáramot kínál. AC/Solar töltő prioritása és elfogadható bemeneti feszültség a különböző alkalmazásoktól függően.

Az Easun Isolar SPH 3KW inverter több előnnyel is rendelkezik, mint például:

  • Nagy hatékonyság: Az inverter maximális hatékonysága eléri a 97,6%-ot, ami azt jelenti, hogy kevesebb energia veszteség történik az átalakítás során.
  • Széles bemeneti feszültség tartomány: Az inverter bemeneti feszültség tartománya 120-450V között van, ami lehetővé teszi, hogy széles körű napelem paneleket csatlakoztasson hozzá.
  • Túlterhelés elleni védelem: Az inverter képes érzékelni a túlterhelést és automatikusan lekapcsolni a túlterhelt kimenetet, hogy megvédje a berendezést és az elektromos hálózatot.
  • Távoli felügyelet és vezérlés: Az inverter támogatja a Wi-Fi és az RS485 kommunikációs protokollokat, amelyek lehetővé teszik, hogy távolról figyelemmel kísérje és irányítsa az inverter működését egy okostelefonon vagy számítógépen keresztül.

INTRODUCTION

This is a multi-function inverter/charger, combining functions of inverter, solar charger and battery charger to offer uninterruptible power support with portable size. Its comprehensive LCD display offers user-configurable and easy-accessible button operation such as battery charging current, AC/solar charger priority, and acceptable input voltage based on different applications.

Features :

Pure sine wave inverter

Built-in PWM solar charge controller

Selectable input voltage range for home use

Selectable charging current based on applications

Configurable AC/Solar input priority via LCD setting

Compatible to mains voltage or generator power

Auto restart while AC is recovering

Overload and short circuit protection

Smart battery charger design for optimized battery performance

Cold start function

3KVA Pure Sine Wave

220V Solar Charge Controller  详情_02_Copy3  详情_03_Copy3  ISOLAR-SPH-3KW 详情_05_Copy3  详情_06_Copy3  详情_07_Copy3   详情_09_Copy  详情_10

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.