Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EASUN Igrid SV IV 5.6KW Napelemes Inverter 230V 48V 120A 6000W LED

322.047 Ft + ÁFA ( 409.000 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: EASUN Power
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl003199
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.

Leírás

Az Easun Power 5.6KW Solar Inverter 230V 48V 120A 6000W LED egy olyan napelemes inverter, amely része egy hibrid napelemes rendszernek. Ez azt jelenti, hogy a készülék képes egyszerre használni a napenergiát, az akkumulátort és a hálózatot az áramszolgáltatáshoz. A termék otthoni, kereskedelmi, és ipari felhasználásra is alkalmas, ha megbízható és hatékony napelemes rendszerre van szükséged.

A termék legfontosabb tulajdonságai a következők:

Lehetővé teszi a párhuzamos üzemet legfeljebb 9 készülékkel, és így háromfázisú áramellátást biztosít. Ez nagyobb teljesítményű és rugalmasabb rendszer megvalósítását teszi lehetővé. Beépített Wi-Fi modullal van felszerelve, amellyel mobil alkalmazáson keresztül felügyelheti és irányíthatja a rendszer állapotát és teljesítményét. Így egyszerűen követheti és vezérelheti a rendszer működését. Állítható állapot LED gyűrűvel rendelkezik RGB fényekkel. Ez nem csak szép, hanem hasznos is, mert különböző színekkel mutatja a rendszer üzemmódját és állapotát. Érintőgombbal és 4.3″ színes LCD kijelzővel van ellátva. Ez megkönnyíti a termék beállítását és kezelését, és jól láthatóvá teszi az adatokat és grafikonokat. Programozható ellátási prioritást ad a PV (napelem), az akkumulátor vagy a hálózat számára. Így Ön eldöntheti, hogy melyik forrást részesíti előnyben az áramellátáshoz. Programozható több üzemmód közül választhat: hálózati, szigetüzemű és hálózati tartalékkal. Így Ön alkalmazkodhat a különböző igényekhez és helyzetekhez. Maximális napelemes töltőáram: 120A. Ez nagyobb napelemes kapacitás csatlakoztatását és gyorsabb akkumulátor töltést teszi lehetővé. Maximális napelemes bemeneti teljesítmény: 6000W.

Garanciára vonatkozó információ:

Minden EASUN eszközre csere garanciát adunk! Mit jelent ez pontosan? Vagy alkatrész cserét vagy teljes készülék cserét a garanciális időszak alatt. A garancia időtartama erre a készülékre: 3 év

Számlázásra vonatkozó információ:

Minden vásárláshoz magyar áfás számlát állítunk ki egységesen, akár cég, akár magánember a vevő.

A számla egyúttal a garanciajegy is, amin rajta van a megvásárolt eszköz/készülék sorozatszáma is.

Pályázatokban, támogatásokban, lakástakarék pénztárakban elszámolható/érvényesíthető a mi általunk kiállított áfás számla.

Magyarországi Importőrtől vásárolsz közvetlenül, bizt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.